Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najreklamiraniji telefon današnjice...
Zamisli neko hakuje i postavi pornic!
e ovo je vec nesto...
Kako ruzan grad..uopste nije grad ljudi..nego automobila.. Lijepe tijesne ulice...izlozi..balkoncici..zelenilo... Ovo je tako hladno..
@Yugoslavia1 nijesam muslman..mada su doduse napravili rusi najvecu dzamiju u Moskvi... Ali ja kazem da je ruzan grad...zamisli se ovdje kao pjesak...uzasno... 20 traka..podvoznjak, nadvoznak..autoput ti pored prozora..kako preci na drugu stranu? Kako je ovim sto zive ovdje?
osjećam lagane bolove u predjelu međunozja za ovu reklamu a i za navedeni mob :)
Jednom iPhone, uvijek iPhone
Neko reklamira telefone,tehnoloske napretke a kod nas iznad gradova podizu krstove i farbaju kamenje u bojama grba strane zemlje..
Jao moraš li započinjat? Imamo hrvatske papire, i u njima lijepo piše da smo hrvati, i kako onda ne mogu reć da sam hrvat? Uporno govorite da vas boli ona stvar za nas,a u komentarima se vidi koliko vas boli bilo šta da mi uradimo. Npr pobjeda Zrinjskog- svi ste srali jer to kao nije pošteno,a to ste pisali samo zato jer vam je krivo sto je Zrinjski hrvatski klub. Jadno.
Nama ne smeta kad vi kačite mjesece i turske zastave. I još nešto,pošto mnogi od vas ne znaju, grb iznad Mostara nije grb Hrvatske vec grb sa zastave Hrvatskog konstitutivnog naroda. Usporedi hrvatsku zastavu i grb s tom zastavom pa ćeš vidjeti razliku.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
pa kad prodaju jedan telefon za oko 700 eura, mogu i veću komotno
Apple u podrumu, na aparatima !