Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije gulikoža i da pusti radnike da kradu, ne bi ni bio uspješan! To se može samo u Bosni. Mi bocanci bi da dobijamo placu, a da nista ne radimo plus da krademo, pa daj sta das
hmm ja razlike izmedju hamburgera i cheesburgera u jednom listicu smeceeeee odes u melisu i uzmes pljesku za 3 marke predobru veca je od 7 mcdonaldsovih hamburgera inace ima studija koju su napravili univerzitet u chikagu i americka vlada gdje je vegetarijanac jeo mjesec dana u mcdonaldsu... nakon 21 dana doktor mu je naredio da prestane jesti jer je ozbiljno ugrozio svoje zdravlje eto im njihov hamburger dabogda mcdonalds nikad u rajvosa dosao nek truju amerikance nas nece!!!!!!
ako je mcdonalds gulikoža za radnike......šta ja onda picerija ago u sarajevu......na račun radnika mi jedemo jeftiniju picu 2,5KM max. a gdje to još ima...!!!!!
McDonalds je poznat kao gulikoža prema svojim radnicima.
bob dzone glup si ko tocak
odes kod taleta, kazes stavi mi govno i on ti stavi, a cijena ista ???
Ma sir im s Vlasica.Pa tesko ide izvoz.H... ih EU.To je problem. I koji je levat skonto da fali jedna krishka sira? Kod nas moze da fali citava mljekara.pa niko nikoga da otpusti.heheeh
Meni se svidja ta pedantnost.
Gluplji je narod koji kupuje i jede ovo kancerogeno smeće.Levati, otvorite ćevabdžinice i derite po ćevapima.
Koji jevreji majko draga... Niste dzabe proklet narod. I guzice za peni :)