Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zene ne podnose istinu
nista nije pogresno rekao... trebaju se na sebe ljutit sto su debele
Sad bi moj profa marketinga rekao , dobra ideja za marketing , RAČUN ISTINE , UKOLIKO ZAISTA ŽELITE ZNATI ŠTA DRUGI MISLE O VAMA , POSJETITE NAS U RESTORANU .....
krmace deble zar nemaju stida ovako javno da se blamiraju, da im se cijeli svijet ruga. fuj fuj...
ma one su anoreksične
Da je napisano skinny girls ne bi se ljutile Ili skinny girl with big boned xD
Od mene sat voznje ma Stockton je thank mjesto lol....
Ako budu trazile na sudu ostetu dobice sigurno. Ali te pare sigurno ce potrosti na hranu i bice jos deblje :P
hahahahah, nisu se htjele pogodit da plate 50 %, mozda su trazile da svaki dan jedu u narednoj godini besplatno, sto bi restoran kostalo sigurno preko 100 000 dolara,
http://www.youtube.com/watch?v=KbwPkJXddUA
volim debele decke :D
Ko vam je kriv što ste debele Amerikanke?
Tipičan primjer lošeg smisla za humor.
Hhahaha, budale, bolje da su pristale da plate 50% manje! :) Ovako se samo sprdaju svi s njima. :)
osim ako nisu bolesne u sto cisto sumnjam dobro im je i rekao mogle su one smrsati da su htjele covjek je dobro napisao jel se vama desilo da one debele cure iz skole sada izgledaju top topova ???
@ma eto isti slucaj i kod mene. Samo sto sam ja poceo tenis umjesto kosarke trenirati :D
Ovi sto govore da je konobar rekao istinu, nemaju veze s mozgom. Inace se ljudi previse bahato ponasaju, ko ga je pitao jesu li debele ili ne... kad bi se ovako racuni oznacavali bas me zanima sta bi pisalo za ove klixovce, izgleda da svi mislite da ste manekeni.... svakom se mane moze naci :)