Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to dodik leti za tursku na svom letećem ćilimu. mamaru mu carNem.
to od onog svjedoka samoubistva odletila kesa ( uzimam kesu ..uzimam papir..)
Koja glupost, odleti mu iz kadra a on ni da pomjeri kameru, ja da sam snimio nesto znacajno letila bi kamera po avionu za tim.
Ovo je jedna obicna kap bolje pogledajte
Fakat \"kesa\"...
Kakva ba kesa na ovoj visini i da se kreće na ovaj način. Također nije ni tačka na staklu kao što neko reče. Definitivno neki leteći objekat, eh a sad NLO ili nešto drugo???
Ti \"vanzemaljci\" su samo dzinovi tj. sejtani...
Jesto ono dobra skladba bila \"IT vanzemaljac, pravi je muskara\".
zasto je ovo \"snimili NLO\" pod navodnicima?
Toje tackica na prozoru samo sto je on micao kameru pa izgleda de je odletjelo,kad pogledate vise puta vidjet cete.
frizbi.
Jao , Običan komad papira ili kesa !
Bullshit.
ma padobar ahhahahaha
ovo se zove namjestaljka
pa jel moguce da tako da javnim mjestima i sl. gdje ima puno ljudi samo jedan covjek snimi, tj. samo se jedna verzija pojavi na internetu???? Dovoljan je to dokaz da su gluposti
ma kesa ba sta vam je haha oj NLO majko mila :D