Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prodat ce nas turci u trenu ako atreba, sitan smo mi kusur, ko zna istoriju zna da im ne bi bio prvi put.
@nekaDJodmaDoleCJ Turci su vazda tezili da im srbi budu sluge. Sad ce raditi za 250 eVra za turcina. Povratak kmetova. I naravno da bi imali cvrstu vezu sa bosnjacima moraju imati dobre odnose sa srbima. Puskom a ni sabljom se to vise ne radi vec bas ovako kako to babo Erdogan radi
@nekaDJodmaDoleCJ ... pa i vi muslimani ste se prodali turcima za šaku brašna ko buregdžija erdogan rusima, za sladoled. prije toga ste bili kršćani, srbi i hrvati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bosnjaci poludise za turcima a oni ih ne fermaju ni 2 % kao i srbi sto poludise za rusima a vala rusi ih ne fermaju isto,dzaba se trudite,erdogan i putin nece da djele sljadoljed sa nama sa balkana.
Treba nas predsjednik da ode odma po povratku u Tursku na pregled kod dr. jer bagra vlaska je spremna na sve pa tako i da otruje jer je on jedini pravi pravcati lider kome ni SAD,izrael,rusija,francuska i njemacka ( ovu sitn buraniju necu ni nabrajati)
ne mogu nista,ne mogu ga nikada svrgnuti s vlasti,to sto je na izborima "izgubio" Istambul to je takticki "manevar" svakog pravog politicara,evo vam prst mi sebi ostavljamo celu saku.Zato kazem da treba odma da se testira u slucaju nedaj Boze da su pokusali s trovanjem jer snajperom,bombom itd ne smiju jer....
A fiskalni racun
Oni mi ga lizu, on mi se topi
Ko ce platit? Pa narod ko i u svakoj drzavi.
Što mi je poznato... negdje u genima... i piškili bi i kakili bi... i u NATO-u su a drago im i Rusko tržište.... zinula guzica.... Ko da je i na Balkanu nešto slično
Kad će taj autoput da spoji Republiku Srpsku sa Srbijom i Beogradom. Bakir Izetbegović manji od makova zrna. Gura nas turčin u Srbiju a SDA samo šuti.
@Termiti kad ce taj auto put da spoji Bosnu sa Bosnjackom Autonomijom Sandzak i dalje do Turske .
Platit ce Erdo.....kovanicom zvanom BiH
Turska i Rusija su vec dogovorile podjelu teritorija. srbija i sve do ukraine rusima a bosna grcka makedonija bugarska turcima.
Sladoled od Polonijuma.
Cool story
Putin ga lize on se topi
U Bosni su poturci ko sto su Japanci iz Nigerije .TURK je TURK !!!!!!
moj tajipe ima krmetine u tom