"K'o lubenica"
0
Pun Mjesec iznad Bosne
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pun Mjesec,uh da nam se politicari ne povampire ja belaja onda,ima da nam ispiju i ovo malo krvi sto je ostalo !!
O pjesnice s dugom kosom Obrisi mi d. pe nosom.
Oj mesece zvezdo sjajna Moja Srbska repubilko bajna.......
@CETOmir Ti SI DAKLE KUKOLJ srpskog NARODA.E VIDIŠ...TAKVE SIROVINE(jer drukčije nisu mogli)SU TURCI NABIJALI NA KOLAC(j.e.b.o te ivo andrić i kusturica)A AUSTROUGARI SU POLJEVALI VRELIM KATRANOM.TI SI PROKLETI K.U.R.V.I.N SIN i ZASLUŽUJEŠ SAMO PATNJU I KOMLEKSE SMEĆE GENOCIDNO.
E stvarno je veceras bio ogroman, i to sa carsije sam ga vijdela i ogroman :D
.... E,eeeeeeeeeee mjesece evo pada vece - a gdje si ti?
i sta sad? neko cudo? pa ne mora znaciti da samo ona ciganija u EU ima mjesec...
a gore usreed zvjezdica, vidim sliku tvog lica, u noci punoog mjeseca....iii opeeet :D
E ja sam noćaš vozio van gradske svjetlosti i stvarno je nevjerovatno koliko je jaka mjesečina. U jednom trenutku sam se zapitao šta mi to svijetlu u kolima :)
Ko u Sarajevu vidi mjesec od ovog smoga, svaka mu dala!
Izmetislamski mjesecari izlazite iz brloga i gledajte/lajte a mjesec i vauu vav vaavvvv
ovi su mi pametnjakovici najjaci... kao, oni ne kontaju sta znaci \"k\'o lubenica\" i zbog tog misle da su pametni? koji krembili... djeco, malo poslusajte ex-yu rock, pa komentarisite...
kod nas u srbiji ko kurton, jer mi volimo kurcine
pihh 29.01.2010. u 23:27 nidjeeee veeezeeee!!! mjesec iste velicine k\'o i uvijek. glupoost. cuj k\'o lubenica... jest al u limburgu mjesecu... Ovi to misle vise figurativno sto bi rekao Duro. Bijelo Dugme - Nocas je ko lubenica pun mjesec iznad Bosne
nidjeeee veeezeeee!!! mjesec iste velicine k\'o i uvijek. glupoost. cuj k\'o lubenica... jest al u limburgu mjesecu...