Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam kako nekome ko cuje ovaj snimak ne zatreperi srce.....
@Remove_Kebab pa sejtanu nalet ga bilo i se upravo to i desava
@Admin sta ti radiš za gladnu djecu ? Bjeda si pa sereś iz ljubomore nisu oni krivi sto pojedinim zemljama djeca umiru od glad , pitaj zapad sta troše milijarde za oruzije da bi osiromašili te zemlje gdje danas glad vlada !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
284. ajet sure Al-Baqara Allahovo je sve što je na nebesima i što je na Zemlji! Pokazivali vi ono što je u dušama vašim ili to krili Allah će vas za to pitati; oprostiće onom kome On hoće, a kazniće onoga koga On hoće – Allah je kadar sve.
@aCme Kao da je znao špijun šta da snimi :) Munafik
Sta je tu bilo da se spijunira?! 😒
Višak para
Ibrahime Abrahame hvala ti za ovo najsvetije mjesto . Hvala Allahu!
Hvala bogu što nemam krvi muslimanskog
Mnogo manje onda stresa bilo u Mekki sada je ko u new yorku...divan je povod objave ove sure koja se uci na klipu
Sanchy jeste samo sto smrt nije kraj, a za vas sto mislite da jeste sacekajte smrt, samo ce vam tada biti kasno kajati se
Sveti savo i džinakobrazi na aparatima. U to vrijeme pravoslavlje i sveti savo nisu ni postojali hhhh
Zatreperi mi srce kad vidim da se ponoglo nekom djetetu,iki covjeku u nevolji,vjerujem u Boga,ali dam skeptican po pitanju onih koji ga propovjedaju,moja je deviza,nemoj uciniti zlo,i nadaj se dobrom.
Ovo su pravi muslimani-tamnoputi kao sto i treba
Nevjernici i licemjeri zar necete umrijeti, spasite se ako mozete 😎
Indonezijancima 😂😂😂 Valjda Indonežanima Klixe dragi
bismillahirrahmanirrahim Zar nisi siroče bio, pa ti je On utočište pružio, # i za pravu vjeru nisi znao, pa te je na pravi put uputio, # i siromah si bio, pa te je imućnim učinio? # Zato siroče ne ucvili, # a na prosjaka ne podvikni, # i o blagodati Gospodara svoga kazuj! #
mislim da ovo nije po islamu ispravno
divno!