Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je prvo drvo koje sam vidio da se kao nešto kurči
:)
Puritanci se zabrinuli za nivo čestitosti, zbog "grešne" jelke... a na svakom ćošku slike žena u grudnjacima i gaćicama, koje im ne smetaju...
...ne znam sjećaš li se, prije 10-ak godina, onih reklama za "narodno grijanje" na bilbordima...10-ak teta na pješčanoj plaži, u bikinijima, okrenutih dupencima prema posmatraču :))
Te se ne sjećam al' se dobro sjećam reklame za beton, u kojoj su manekenki gaćice od betona... evo ubih se tražeći je, ali ne mogu da nađem.. ..ma ... gr .. muški šovinizam je neuništiv... http://www.youtube.com/watch?v=-rCd5uGaM8s ovo mi je jedna od jačih pjesama.. a izvođače da ne spominjem.. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
...kad se muškinje osjeti ugroženo... :)
Ako neko zeli povod za rat u Bosni treba samo da "okiti" jelku:))
kak su te zene i cure fine, one se ne diraju a vibratori su fuj i velicina kite im nije bitna a ovi proizvodjaci trljaju ruke, ne mogu stic napravit xl i xxl vibratora, velika potraznja