Kinezi držali životinje u sobi
0
Pronađeno 100 zmija u hotelu u Njemačkoj
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaplijenise im zimnicu:-)
a jel tačno 100 zmija? ko ih je smio sve prebrojat??
profesore profesore kako se kaze mala zmija? zmiju ga loma profesore .. jes vam sukno :)))
@@echo Star čovjek, prvo što bi mu trebalo dosta da siđe, drugo što i kad bi sišao sumnjam da bi mogao da pomogne. Sve u svemu, kako sam čuo psa je otjerao čovjek koji je isto tuda prolazio... Uglavnom to nije ni toliko bitno jer se dešava svaki dan. Bitno je što znam 100% da ako nazovete policiju u slučaju da vas napadne pas ili čopor, oni će reći da oni tu ne mogu ništa da urade i spominjaće veterinare (ja znam konkretno 3 slučaja). Ako mi ne vjerujete nazovite ih pa vidite. Mojoj sestri se slično desilo pa je čak od njih tražila i broj tih \"veterinara\", koji su spominjali da čekaju azile i da ni oni ništa ne mogu da urade.
i onda sutra ujutru na sarajevo-x, lude sarajlie zlostavljaju zivotinje, ovaj slucaj je prijavljen policiji
jes aha, i onda kad prebijes dzukelu pocnu stavljat slike po forumima/portalima/fb(internetu) kao covjek opet napao psa, a oni uvijek neduzni... :/ puno ih je Sarajevo,vise mi ih je prekoglave
I taj komsija je vala trebao uzeti kakvo oruđe i otici odbraniti zenu, a ne cekati policiju.
Neki dan napao pas lutalica komšinicu ispred zgrade (oborio je, ugrizao za ruku u vukao). Vidio to moj drugi komšija sa prozora i nazvao policiju. Oni su mu rekli: \"ne možemo Vam mi ništa pomoći, dobijamo stalno takve pozive, nazovite veterinare\".
Trebali su te zmije sa svabama nahraniti!
rezervacije kod mene