Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAJNOVIJA VIJEST: http://doznajemo.com/2014/08/12/glumca-robin-vilijamsa-pronasli-mrtvog-u-stanu-policija-vodi-istragu-no-sumnjaju-najvise-u-jednu-stvar/ R.I.P.
Upravo sam isto procitala, bas mi ga zao...odlican komicar :(
dragi alaše i ti se kreno zajebavat al pravo... idemo islamske teorije 3,2,1
Sad ce neko napisati kako Turska trosi pare na istrazivanje dvoglavog delfina umjesto da pomogne Palestini.
Dvije glave, jedna gu.ica satra se
Zvali su ga "fukušima"...
Cemu toliko cudzenje kad pogledamo koliko ljudskih beba se radja sa deformitetima...Fakat da se i kod ostalih zivih bica desi neka malformacija u DNK.
Na obali rijeke bosne su pronasli delifna troglavog, prilkom prvog kontakta progvorio je na tri razlicta jezika: srpski,hrvatski i bosanski..
A prevodioc im je bio Crnogorac,koji inace zna hrvatski,bosanski,srpski,hercegovacki,dalmatinski,sumadijski,slavonski...