Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ciganluka
Ovu čimburijadu podrazavam samo iz jednog razloga a to je što se sirotinja malo nahrani. Sve ostalo vezano za čimburijadu je čisti primitivizam i seljakluk.
Haha prosjecni SDA glasac. Bas mi je zao moje nacije Bosnjaka na sta je spala. Hebo vas SDA i papnluk. FUJ!
Valjda su ovjerili zdravstvenu...
Čimburijade, paprikašijade, kestenijade, kukuruzijade, rakijade, vašari, koride, kafići, diskoteke, frizerski, kladionice, politički skupovi itd. su mjesta na koja se narod začas okupi u velikom broju, a kad su u pitanju protesti/demonstracije za dobrobit istih, za njihovu bolju budućnost, bježe kao od kuge ... Kruha i igara, bit će bolje, idemo dalje 😂😂😂
Prva slika mi je nekako tuzna, sve starci dosli, mozda nemaju sta ni jesti.
Imaju u ovoj drzavi svi sta jesti, nismo Etiopija. Nije stanje savrseno ali do toga nije doslo
Seljakluk :)