Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo ja cu ti objasniti. Tunel je bio dug 120 metara. Bio je sa namjerom da bude garaza,jer je lik osim kamiona imao i tri prikolice.Medjutim,mnogim mladim,zeljnim provoda i zabave je garaza sluzila kao mjesto za opijanje,drogiranje i sexanje,pa je Ramchandra opet uzeo cekic i pretvorio garazu u tunel. zanimljivo je to sto je vec postavio i naplatne rampe u cijeni od 340 penija ili 15 eura,tako da je uspio usput napraviti i mali biznis.Osim precice za farme,ljudi su vec vidjeni i sa autobusima,kamp kucicama,skuterima,vjerovatno putujuci na ljetovanje.
Nejasan clanak. Koliko dug tunel.. Kroz planinu, a toliko mu je dug kamion jer je namijenjen za to da bude garaza. De malo pojasnite please, zanimljiv je clanak. Poz