Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim Allaha da mu požar izbije u kući i svi mu stripovi izgore. A zatim i on crkne za njima.
kao prvo pravi Musliman takvo nesto nikad ne bi pozelio ne samo bratu muslimanu vec i nemuslimanu... tvoj mi komentar vise lici na one propagandne klipove "Al Qaide" gdje zamotani ljudi u 15 carsafa glume "islamske teroriste" a ustvari u sve umijesana prokleta CIA i njihovi ljudi.. A i ti ovdje kofol musliman neki a Bog zna sta se krije iza tastature... Nek ti Allah podari sabura sta drugo da ti pozelim
hehe. rager glup si da bi skontao zasto sam napisao ovo. Ti stripovi su šejtanluk koji je namjenjen za odvračanje od sječanja na Allaha, te stripove su crtali sahiri koji obamanjuju. Zato vam se i djeca bacaju sa zgrada misleći da su betmeni i supermeni. A za ovo ostalo što si rekao, dobro pripremi šta češ na sudnjem danu reći Allahu i dati mu odgovor za ovo što si izustio, na osnovu kakvih dokaza si to donjeo. Ja nisam kao prvo od qaide niti me on zanimaju, ali mi smeta zato što uvijek vežete islam sa cijom prokletom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Slucajno 3 komenatara. Pardon :)
obrisali ti sva 3 a ostavili onaj gdje se izvinjavas radi ta tri .. Like a Klix hahaha
Hahahaahhaah xd ma svasta u Bozijoj basci :p