Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE GLASAJ -- Bosanska Kraljevska Porodica obznanila da je lako dokazivo da je Bosna odabrana kao lokacija za najgora zvjerstva ludacke framasonerije: najteži masovni zlocini protiv covjecnosti dešavaju se na tzv. okultne datume (koji u sebi sadrže brojeve 3/7/9/11): 9/11 1993 Stari most Mostar (ljaga na katolike) 11/7 1995 Srebrenica (ljaga na pravoslavce) 11/9 2001 New York (ljaga na muslimane) 11/3 2004 Madrid (ljaga na muslimane) 7/7 2005 London (ljaga na muslimane) 3-7 mjesec 1994 - genocid u Ruandi 3/7/2012 - objava nalaska \"Božije cestice\" (gluposti) 5/2/1994 Markale I (5+2=7), u 11h po Greenwichu 28/8/1995 Markale II (2+8+8=18, 1+8=9), u 11h po Greenwichu Mjeseci atentata na predsjednike SAD protivnike Engleske: 7/1881 Garfield 9/1901 McKinley 11/1963 Kennedy 3 poglavlja Zakonika SAD-a o bankrotu su: 7, 9 i 11 (nasladivanje nesrecom dok oni grabe sve resurse u svoje ruke) itd. www.fb.com/NeGlasaj --- NE GLASAJ
EINSTEIN NIJE VJEROVAO U ZATUCANOG BUDALASTOG ABRAHAMOVOG B0GA I SVETE SPISE U KOJEG VJERUJU MUSLIMANI, KRSCANI, JEVREJI, SA TOG ASPEKTA JESTE NEVJERNIK. ALI JE VJEROVAO U SPINOZINOG BOGA, ODNOSNO PRIRODNU HARMONIJU I VIŠU SILU KOJU NE MOŽEMO DOKUČITI.
Amar Jašarspahić Gile - Zvezde Granda http://www.youtube.com/watch?v=oQlR1kKdLCU
dakle tebi je OK da kad ti roditelji umru da ih ne pokopas, odnosno nije vazno sta ce biti kad su mrtvi.. Po tvom bi bilo najefikasnije da sve mrtve ljude bagerima pokopaju.. kao sto to ameri rade..
ko je rekao da albert einstein najveću im u historiji? bilo je i bit će većih umova od njeg!!!!!!!!
malo filozofije vodi ateizmu, a mnogo filozofije vodi ka spoznaji B o g a
Hm, pitam se šta sad siroti Albert radi, on sad tačno zna jel\' fulo sa ovim pismom ili ne...buahahaha, žao mi ga je, al\' ono praaaavo.
čiflut meni naso pricat jel ima boga il nema
Bog postoji, pa ko je ovo sve stvorio ? Mi ljudi NAUKOM samo objašnjavamo neke stvari, npr kako radi srce, mozak, jetra i sl. a ajte NAPRAVITE tako nešto pa da radi??? ili više njih, pa da rade zajedno u harmoniji??? Nije ništa SAMO OD SEBE !!!
gdje ste sad vi jer ni ci kad govorite da je njutn vjerovao u bo ga, galileo i ko sve ne najveci um u historiji je znao da bo g ne postoji EVO VAM KU RA C
xebo ga ćaća što nije i mom djedu poslo jedno, danas bi mogo biti bogat nizasta
Vala ne bih ni jedan dolar dao.