Od njega je sve počelo
0
Prodaje se najstariji Fordov automobil
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ford baaas al bas bezzeeee
Nije od njega \'sve\' počelo, glupavi klixotabisi, od njega je počela serijska proizvodnja, a \'sve\' je počelo sa Gottliebom i Deimlerom.
Mnogima je ocito tesko bit objektivan kad je u pitanju auto...imao ford vise godina, moje iskustvo, kotrljao se na putu, fakat, nikad nije izdao motor k\'o motor al zato vazda neke sitnice...jel popravis jednu odma sutradan druga se pojavi i tako dok ne prestanes i naucis se zivjeti s tim...za udubnost bas ne znam da im je jaka strana (iako su u svojoj klasi ok) al im je limarija kao i kod vecine,sranje vece...napravljeno da traje nekoliko godina i poslije muke vlasniku :) Neki su ocito bolje srece.
pase li zamjena za golfa sa profila
spustit cu te ko peljtinu mladu ahahahahah
nista i drugi put samo ako zatreba javi
jel dizlo il benzinjara
@bas bas E nek si nam vala rek\'o, sad smo se na zemlju spustili ;)
ja sam seljacina vozim onije golf 2 i ima alu-feluge...i seljacina sam! :(
@ ja Opet ništa od argumenata, osim što si jedan da indirektno a denzel ga potvrdio - cigo ne ulaže u svog Forda jer mu nije potrebno, stabilan, ne kvari se, izdržljiv, udoban, manje troši... šta još???
@denzel to bi ti trebo znat
@ja a, sada razmisli, koliko prosjecni cigo ulaze u odrzavanje auta?
svaki cigo svoga konja hvali, ima valjda neki razlog sto firauni najvise vozaju fordove tolko od mene perhaneeee ;)
Tako je, sve diraj, pa i familiju, samo golfa ne diraj. Eto, neka ih. (Vozio sam ja i Golfa, eto da se zna, pa sam zato prešao na Ford-a ;) )
Može biti da jeste, može biti da nije. Nisam samo vidio ni jedan razlog zašto (ne kažem 100% da ga nema), ali do tad, evo malo \"otpada\". Ne sjećam se da sam ikada vidio nešto približno sa nekim VW vozilom. http://youtu.be/LuDN2bCIyus
@miles nisam ljubitelj vw vozila al ford je otpad samo takav, nemislim da vrijedam nikoga samo je reno cini mi se gori od njega