Mađarica na e-Bayu
0

Prodaje nevinost da njena porodica ne završi na ulici

Sarajevo-x.com
Sedamnaestogodišnja plavuša iz Mađarske, koja nije otkrila ime, najavila je prodaju svoje nevinosti na online aukcijskoj stranici e-Bay, u nadi da će prikupiti novac i zaustaviti pljenidbu majčine kuće.

Jedan britanski biznismen bio je zainteresiran, ali ga je djevojka odbila nakon što je tražio da se uda za njega. Rekla je da ne traži muža nego spasilac.

Početna aukcija, koju je eBay zatvorio nakon što je nadmetanje prešlo cifru od 120.000 eura, otvorena je ponovo na mađarskoj televiziji.

Djevojka pjegavog lica tvrdi da nikada nije imala momka i da sa majkom živi na sjeveru Mađarske.

Uvjerena je da u njenoj ponudi nema ništa loše.

"To je samo za jednu noć. Mislim da je to na neki način romantično zato što će onaj muškarac koji mi da novac pomoći da spasim svoju porodicu od beskućništva. On će biti naš spasilac. Raskinula sam dogovor s Britancem jer je on htio da to ide puno dalje od onog što sam željela. Ja ne tražim muža, ja ovo radim za svoju porodicu", napisala je.

Djevojka je prodaju otvorila pišući blog s naslovom "Gospođica proljeće". Ostala je zapanjena odgovorima koje je dobila.

"Počela sam pisati blog, ali kada su stotine muškaraca počeli pisati e-mailove i započeli aukciju, shvatila sam da to više ne mogu skrivati od majke", rekla je. "Nas dvije živimo zajedno i brinemo se o mom 20 mjeseci starom bratu. Rekla sam mami za plan. Ona je bila šokirana i molila me da to ne radim, ali kako drugačije da spasim našu kuću?"

"Od kad je počela ova medijska hajka ljudi su me prozivali mučenicom ili kurvom. Nisam ni jedno ni drugo. Ja sam samo djevojka koja želi bolju budućnost i koja se želi brinuti za svoju porodicu", objasnila je Mađarica.