Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je staracko vece sve djuturumi
Pa najgore o jeste kad se starkelje upale a svi u dzepu imaju lijek za prostatu . , i ostale bolesti kad se udze u sedmu deceniju. Al, neka uzivaju u lijepim trenucima sa buducim mladozenjom.
Ovo je sve sem OK !
Bolje ga je zeniti se i metati svaki dan nego lezati po zatvorima za pocinjeni kriminal. Covjek je pravomocno presuden.
@BosnjaciJesuSrbi73 ti stvarno u to vjerujes? Nije on nista skrivio nego eto napakovali mu? I onda se cudimo sto nas nasi politicari deru kada imamo ovakav mentalni sklop
Kriminalni stvore, mrs u rupu iz koje si izmigoljio. Dosao si ovdje oravdati osudjene kriminalce koji su pobjegli u ovu drzavu da ne bi odsluzili kaznu.
Pa vi pratite nogomet i divite se ovakvim i slicnim likovima. Jako degutantno i vrijedja inteligenciju, ukoliko iste ima ;-).
Kakav skup omatuhjelih skakutavih majmuna
Uhvatilo ih nemaju za meze
Gdje je meza
Mamic je genijalac kakav se rijetko radja.
Klocevi stari skacu kao neki tinejdjeri, fakat smijesno za vidjeti
Dvije prostate, 30 socijalnih kezova, momačko
Zabole me kitta za ovim kriminalcem.
Dok osudjeni kriminalci uzivaju u mojoj zemlji I trose milione bez brige I dlake na jeziku, nama govore bice bolje poslije izbora.
Ponudi im nesto pa nek trose i kod tebe... sta places. Kada se u tvom selu pojavi bogat covjek (pa eto i da je najveci zlocinac) to nije nesto lose nego pametnom prilika (btw nemam ni ja sta da mu prodam al ne hejtam)
Ustaše....seronje stare
stari prdonja na cialisu... al haj, kad je bal, nek je maskenbal
Više mafijaško veče. Šta radi BiH pravosuđe, zašto ga toliko godina nisu izručili Hrvatskoj
regionalne drzave bi trebale formirati neku vrstu zajednicke tajne policije koja bi ovakve odmetnike u bjekstvu vracale u drzavu u kojoj su protiv njih podignute optuznice. bez ikakve politizacije, jedino pravilo na osnovu kojih bi djelovale je - podizanje optuznice
Pogledaj te glavuše, sve teška gospoda, k'o da je britanski Dom lordova.
Rawa Q