Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genijalna slike. Žene divne 😇
Nikad se ne ponovilo... Nijedan komad zemlje ili politika nije vrijedna ljudskih žrtava a pogotovo civila..
nije mo nikada bilo jasno zasto ste izabrali srpski a ne hrvatski jezik kao svoj (bosnjacki), valjda stokholmski sindrom
kad su srbi radili ovo sto se na slikama vidi, tada su hrvati bili dobri
Rat koji je ušao u anale ratovanja... Držati pola grada u okruženju, bez vode, hrane, lijekova, te uz to imati i naoružanje i municiju i vojsku druge države i ne uspjeti uzeti ni onu polovinu Šantićeve... 🤣 Na tako nenadyebivo zayebane likove su udarili.. Ove žene su vizualni prikaz kako se Ljudi izbore protiv šljama.
Isto frajle.. radile su u EU police u Hotelu Ero
ova crna se zove Aleksandra, Saška..
pa ja zene se slikaju a momci ginu
Autor ove fotografije je Vladimir Kolopić, a idejni tvorac ovog ratnog projekta je Salko Šarić, mostarski glumac
❤️
@Faust, otkud ti znas da nisu nego laprdas onako napamaet. Ti pojma nemas kako je 93 bilo u Mostaru a volis da pametujes. Ja sam ratovao i zasto i za koga???????? sttrasnu penziju od 420 maraka i da da mi povelez kupi firmu a mene na sokak.
Naše mostarke najljepse na svijetu.
Vjerski ratovi su gadna stvar.
Lijepo
Armija Bih je pobjedila!
Milfare,bilo ih je u svakom skloništu
jel ti majka bila u skloništu
Morala je biti. Milfara
Pusilo se inu ratu😅😂
Dobra fotka