Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda je mislila da je to Drive-in restoran ?
...zensko za volanom...
Jes glupa,to se desava kad zena vozi bla bla bla Nemate vi pojma.90% saobracajnih nesreca koje su se ove godine desile napravili su muskarci,koji su bili u alkoholiziranom stanju,i zbog brze voznje.I zar vam ovo ne govori ko je losiji vozac,naravno muskrac.Znaci ako se on kurci pa vozi 200/h odmah je on frajer i dobar vozac ha ha ha Dobar vozac se ogleda u tome ako mu je sigurnost njega i ostalih vozaca na prvom mjestu a to najvise gledaju zene.A ovo sto se ovoj zeni desilo moze se svakome desiti.Zato prvo pometite pred svojim vratima!
u prethodnom komentaru je trebalo pisati @broj 509
to je dokaz da je borba za ravnopravnost spolova totalno bila greška u ljudskoj povijesti... žensko ti je,bolan,samo za pite i kite.....:)
jest glupa yeb0te
Koji ste vi kompleksasi, jedva docekate da kazete da je zensko za volanom....kakva je to ljubomora sta je to, u cemu je problem ako zene voze ? Mislim da nemate pametnijeg posla nego sjediti kuci ko djeca i blejati u monitor nece li se pojaviti nesto sto ce ispuniti vas dan poput mankekenki u toplesu ili rezultata završenih utakmica...JADNO idite radite da mozete zenama prirustiti pristojan dom i zivot DOSADNI STE
i daj im volan u ruke da im kitu sto je za njih xd ..
I onda se cude zasto Saudijci ne dozvoljavaju zenama da posjeduju vozacku...
Sto be Rene rek\'o \"You stupid woman!\"
Ovde sam znao da se radi o zensku i preje nego sam procito naslov
IDIOTI JEDNI NE DAJTE IM ZA VOLAN !!!
znaci gospodja voli pun gas.
Ko ti dade vozačku ženska glavo?
Ovakvi propusti su jako cesti kod vozačica...
degenerik eb..ote automatik