Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Povališe lijepo drvo radi sviranja klincu.Uzmite plastiku moroni .
Plastična drvca su već u upotrebi duže vremena.Kurban od plastike nije jestiv.
Zašto red da bude pravo crnogorično drvo ? Kave Isus veze ima sa borovinom ili jelkom ? Ja bi razmislio o maslini,smokvi ,palmi .Ali dobro nećemo ulaziti u detalje.Čuvaj se šumara role :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Seljaci rezu drvo u parku,ne bi trebalo ni dalje u sumi a ne u parku.
Kao prvo gospodo iz direkcije prvo provjerite informaciju pa je objavite jer ovaj bor ili jelka nema veze sa pripremama za Bozic u Vitezu...da se bar malo raspitate onda bi vidjeli da je na trgu postavljenp pet metara visoko Bozicno drvce koje je umjetno a ne posjeceno...pisete napamet...a kao drugo ovo je drvo posjeceno zbog prostornog uredjenja grada Viteza...a vi koji se vjere odmah hvatate pustite to da dostojno docekamo blagdan Bozić rodjenje Isusovo...
A gdje su ga ovo posjekli??
U normalnim drzavama, jelke se kupuju, ustvari iznajmljuju u saksiji. Kada zavrsi bozic, vratis je i onda opet iznajmis sledece godine. Kada jelka dovoljno naraste ide na presadivanje i dobijas novu mladu jelku. Cijena je manja nego da svake godine kupujes novu. Vrlo jednostavno, isplativo i dugorocno bolje.
Ne to krushkoooooo :D
Kada će ljudi a pogotovo novinari naučiti razliku između JELKE i BORA!
Sve mi je jasno, ali kakve veze imaju I jelka I djed mraz sa covjekom Isusom koji u zivotu nije vidio jelku, niti snijeg, covjekom koji je rodjen u Palestini I koji je pozivao na suprotno od svega ovoga sto danas krscani koji ga kao slijede rade? Spletke u glavama Allahovih stvorenja.
Bosanska je to glava
O kako je lijepo biti glup
Ja imam bor u dvorištu, desetak metara visine, njega okitim svake godine. Ljepše su ove prirodne od onih vještačkih !
@GCMx64 Ma šta deset, ima trideset metara. Kranom kitim..
Ako se po jutru dan poznaje, njima ce biti veselo!!!
...u sta gledas?