Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba mu ove rogove nabiti u paksu, pedercini lovackom
ovom sto se moj komentar ne svidja sigurno je po profesiji lovac,.neboj se ima I za tebe rogova
kod nas su lovci sve pobili,nemaju se čime više ni pohvalit...stoka lovačka...a lafo oni su ti koji se bore za zaštitu divljači...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Za mene su svi lovci divljaci. U njihovom umu ima neko zlo koje podstiče nagon za ubijanjem. Ubija divljač koja se slobodno kreće u svojim staništima, on jak sa samostrelom iz zasjede ubije ovako lijepu životinju. Poslije se hvališu, pričaju lovačke priče, ostavljaju trofeje koje ih podsjeća na ubijanje. I neka mu prijete ubistvom, i treba tako. I on je ubio! Koja je razlika?
steta bas lijep jelen
ma bio jelen bolestan...:)))) ccccc jedino covjek ubija iz sporta..
Treba Njega Roknuti Strijelom
Nadam se da neće sve ostati samo na prijetnjama, valjda će netko i konkretno djelovati.
Gledam neki dan na tv, inace poznat kuhar putuje svijetom i sad dosao u restoran, posluzuju mu izvadjeni fetus iz krave, on govori kako nije nista bolje jeo itd...Gdje su tu ovi sto se bore za prava zivotinja, majku vam vasu.
naravno da je kreten. al ljudi ubijaju druge ljude i naravno ne zbog hrane pa ne cudi ovo ljudsko ludzastvo sa lovom zivotinja za samozadovoljavanje ega.
Ovo me podsjeti na poslijeratni dogadjaj u bosanskoj krajini gdje je jedan visoki oficir tadasnjeg 5 korpusa zgazio nekog djeda koji je na mjestu bio mrtav i naravno jedva da je dao izjavu sta se dogodilo jer jebes sirotinju i jeste za gazenje. Kasnije se ispostavilo da je covjek bio bolestan i da vjerovatno i onako nebi ziv stigao do kuce, a dzip ko dzip ne vidi bas nisko. Ima male razlike o ovom srndacu se pise, a o tom jadniku niti je pisao niti ce pisati.
Aferim, srnetina je odlično meso... Trebalo bi čoeku dati poso u Lokomu...
I baš njeg da ubije, jednog od 100.000
ne razumijem taj "sport" nikako... što ga nije uslikao živog pa stavio na FB nego ubio jadnu životinju pa se slika idiot američki... treba njega pustiti u šumu golog pa otvoriti sezonu lova na njega i njemu slične bolesnike...
...Jelene...cuvajte se, lovci su opasni
to je isto kada bi neko rekao, e plavuše ne smijete, a ove ostale derite slobodno
Da je ubio crnca nebi mu nista. Poslije lova mogao je pricati ubio sam zeca i nesto crno sto vice no pliss
.....insan je čudan hajvan...lovac ubije jelena pa ispane vaki-naki...a kad insan neće da ubije drugog insana, tijekom rata, isto ispane vaki-naki...jel ima kakva mudra glava ođe da mi pojasni?
...meščini, blizu si istine...da ne kažem aksioma...
pitaj vidovitu cvetu.ona je rodjena u dvoristu manastira hehehehehe
PRIKAŽI ODGOVORE (2)