Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krmace
Ma nek oguli mog blavora?
A gde je sada PETA? Toliko o naprednoj Americi! Jadne životinje!
I neki se jos cude zasto se desava ono sta se desava kao sto je japan,Cunami,Zemljotresi itd. ??? doslo je vrijeme da Priroda uzvraca i svi ce da plate svoj ceh a ova slika je perfectan dokaz. Idemo redom od zemlje izlazeceg Sunca pa nadalje. Zivjeli
@posmatrac: Odlican komentar. Da je tako kako si napisao, svi bi se zgrazavali. Sigurno bi bilo na vijestima i naslovnim stranicama.
Ja jest ruzna kakva misica
a ja mislio da prvo mora da ga podudla žiriju !
Joooooj kakva je braćo moja neka guli zvečarke ali Agentovog pitona može samo sanjati ;)
joj mati mila gabora od cure pa za nju je dijamantna čegrtuša miss svijeta
A LJEPOTICA I ONE STVARI !!! PRAVE SELJANKE AMERICKE
Posmatarac---uguli i ti moju obrezanu anakondu al se pazi,poslije 12 davi sve zivo u radijusu 300m ;)
Bas me interesuje kakvi bi komentari bili kada bi tema glasila \" U Saudijskoj Arabiji, prije nego se udaju, mlade trebaju oguliti kozu zmije\"???
Jadne zmije ,šta im rade..:(
i ja tražim ko će malo da oguli moju budalu.
Prije nego ponesu krunu ljepotice moraju popushit voditelju emisije !
Babo vidi joj glave!