Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemas sapuna ne valja ti to jarane
znaci poslije korone opet neredovno
ne treba meni rakun.......perem....ostrugala sam gotov ruke
Ma i bez tog ljepotana perem ruke izribam ih...
Koje li ironije. ) Jedan od najopsnijih prenosnika zaraznih bolesti sa zivotinja na ljude, pocevsi od bjesnila, "pokazuje" nam kako treba prati ruke
a ljudi najveci virusi I naj opasnij.ubijaju jedni druge,ubijaju se radi parceta zemlje, radi religije, radi boje koze, ubijaju sva ziva bica oko sebe jer misle da su bolji of drugih I smatraju da ta bica meraji da budu ubijena jer si kao "stvorena za njih"unistise planetu I na Keanu neka zivotinjica kriva za nesto.