Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadna ti majka mislio sam da djecu donose rode, kad ono iz saksija rastu
Bebe uvijek bile i bice najljepse na fotografijama!
djeca su ubjedljivo najdivnija, najfinija i najneiskvarenija bića na svijetu!
ah sto se ismija komentaru od \"aaa\" ahahha dobra ti ta
\"Postoji li išta ljepše od posmatranja usnulog...\" Ima. Posmatranje milion eura na gomili
ovo je nešto najljepše što se može zamisliti!!!! pustite glupe komentare, zar ima išta ljepše od ovih ljepotana i ljepotica? hajde pošteno, na trenutak zaboravite ovaj jad koji nas okružuje i uživajte u ovim slikicama....
Cuj mali angeli??????????????? Gdje pise da su katolici???????
Ajjj majko, pazi 5-te slike, kralj...ili kraljica, svejedno :)
povratak u posudu LOL
aaa 04.01.2011. u 21:34 jadna ti majka mislio sam da djecu donose rode, kad ono iz saksija rastu ........................ HAHHA koji komentar DANA!
bandak
idrize suti
kakvi andzeli?ko ovo pise?odmah vidjeh amfilohija.djeca su ko kucici,mozes ih voliti i ako nisu tvoji.kad narastu malo manje.
ovo je bitnije i ljepse od svih vijesti od kad postoje mediji
NAJVEĆE BOGATSTVO UNIVERZUMA