Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj kad sad Kacevanda pocne majmuna u nesvjest bacat' :)
Poslanica oca Kačavende: http://www.youtube.com/watch?v=e6AiKI2bOms
Il će Kačavenda pasti u nesvijest prije majmuuna
hahahah jao kako su dobriiiiii
Sto je bitnije, nisu licemjeri kao vecina svestenika koji iza zavjese orgijaju s bilo cim sto je na dvije noge, a vamo truju ljude huskackom retorikom, a posebno ovi Pravoslavni
Eh baš.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nek onni nisu licemjeri,a ostalo....me ne zanima!
Nemam problema sa seksualnim zivotom svecenika dokle god su obadvije osobe u odnosu punoljetne i njihova je volja. Imam problema sa svecenicima koji koriste vjeru i svog "poslodavca" za sirenje laznog morala i osobno bogacenje. Mene kao vjernika i svecenika bilo bi stid da imam vise od vecine svoje pastve a da im propovjedam kako je ovaj zivot samo stepenica pred vjecnoscu. Nema smisla.
takvi su ti svi svecenici, hodze il kako god hoces, puni ko brod al pametuju o prolaznosti dunjaluka i proklestvu materijalnog itd itd.
Hajde kada je neka rugoba gay i nije mi žao, ali ovako kada vidim JAZUK BRATE....
zamisli svog reisa u ovakvom izdanju mmmm
Neznam sta se sikirate za Pravoslavne popove kad vase Hodze guze koga stignu od 8 do 88 zamislite se dobro kad vam zena ode u dzamiju po blagoslov haha jebe hodja i huši zavrce haha
nemas ti pojma čobane!
Tvoja glupost nanosi fizicku bol!
Za nadati se da ni druge dvije grupe nece dozvoliti da se samo "ovi" isticu. Mora nacinalni ponos da se uzdigne.
Jel' to "hoćemo još!" :)
stvarno su sexy
Boze sacuvaj...
Ovo je promocija golotinje a ne jednakosti medju ljudima.
Ja pederluka kod Srba :D
U ovom clanku, niko nije pominjao Srbe. O cemu ti pricas??
Uh, kratko i jasno
NO COMMENT
"Ortodoksni kalendar, koji izlazi već drugu godinu, ovaj put promoviše jednakost među ljudima i pravo gay populacije na brak." koji ku.rac??
...pravoslavni :)
Jel ovo Kačavenda organizovao????
a pedercina...
Vela Havle!!!