Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha joj dobar je
Kako je ostala trudna,ako ćuko ne da blizu???
ne da babo na svoje dijete.... ne znam sta je ovde cudno...
eto ti pasje pameti. trebao je cuvati prije trudnoce da je neko ne dira.sad je kasno.
cezar bi ga otreso ko seljak sljivu
Koja je ovo glupost. Zamisli zeni pozli i pas ne dozvoli da joj se pridje i pomogne.
pas je svjestan da je inferioran pred čovjekom i neće se upustiti u sukob s čovjekom tako lako. dakle da je ovaj čovjek krenuo agresivnije prema psu, pas bi se pretpostavljam povukao. ovaj video samo pokazuje prirodu psa, a to je da on sebe ne doživljava kao ljubimca vlasnika, nego za sebe smatra da je glavni i brani ono što smatra da je njegovo. zavisno od okolnosti u kojima živi on će taj svoj karakter manje ili više izraziti.
I šta kao ovo pozitivan primjer? Pa pas u milion slučajeva misli da posjeduje svog gospodara. A posebno žene. Nema tu nikakve pozitivne zaštitnosti, nego ne da svoje vlasništvo.
Možda je pas otac djeteta
A šta drugo čovjek da pomisli gag
Ima i tu malo istine
PRIKAŽI ODGOVORE (15)