Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krntija je nepismen, ko mu prći mater ... Mesobuthus svaka cast!
@ Deus Nije sporno izucavanje skorpija, nego nacin uvoza. Trebao se negdje (na carini ili nekoj spediciji ili u nekom ministarstvu) raspitati kako da ih legalno uveze i da dobije dozvolu za nabavljanje tih zivotinja. Najjednostavnije bi mu bilo da je otisao u neku zoo radnju i preko njih narucio jer oni imaju sva ta odobrenja za uvoz zivotinja.
Seru... nabijem ih na ku..olac... Pa i meni trebaju kod doc. Suada Lele za zoologiju... Sta fali ako ih coik zeli izucavati?
@Mesobuthus Hajde pojedi jedno veliko G....
htio ih pojest
Mesobuthus martensii Ime roda (prva rijec u latinskom nazivu se pise velikim slovom)