Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam se ko pravi sokiran ovim, kada smo generacija koja je ovisna o velikom bratu, farmama i fazonima, a ruku na srce, ista stvar kao sa ovim hotelom
Na stojcevcu od 2009 me spijuniraju. Hajd sto gledaju nek gledaju ali s pristojne udaljenosti a ne zalijepi mi se za prozor i dahce sjebe i mene i partnericu mi pa poslije provedem sat vremena u ubjedjivanju nje da se ponovo skine.
Svega se je nagledao, a može biti i spojio i dobro i korisno.
@Sarran56 Daj prijateju majke ti ako te terba pogurat u tim estradnim vodama skupit cemo ti pare svi zajedno nemoj da smaras vise.
Moja kamera je za svaki slucaj prekrivena.😄 Paranoicna sam, sta da radim.😄
Uh tvoja kamera !!!
Pametno, ili okrenuti prema zidu, hahah sto je sigurno sigurno je. ;-)
nije ni prvi ni posljednji vlasnik hotela koji je to radio i radi mnoge poznate licnosti i politicari su morali platiti ogromne sume novca da sacuvaju brak i poziciju