Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DRAGI MOJI PA OVAJ MEDENI KOLACIC JE PRAVI VIRTOUZ HERCEGOVACKI,LJUBI GA DEDA . . .A OVE BEZOBRAZNE BUDALETINE,STVARNO SU DJUBRAD NEZAMISLIVA. ETO ZASTO NAM JE TAKO I U OVOJ NASOJ JEDINOJ BOSNI I H E R C E G O,V I N I . . .pozdrav NATANU WALMARTU
Eto bitno kakvi su mu prsti. Ja imam tanke, pa ne znam svirat\'.
Kod mene je mali debeli .k.u.r.a.c. , ali nema veze, moze mi ga popusiti autor ovog clanka !
\"Malenim, debelim prstima \" koji ste vi d.ebili iskomp.leksirani..ovo je veliki uspjeh za autisticno dijete, sram da vas bude!
jesam prno kolje za oči >.
ja sam došao i robovi moji Vi postat ćete jer jedinome Bogu nećete da se poklonite!
Čuj, malenim DEBELIM prstima... svašta čovjek pročita ovdje... A za malca, slatkiš pravi :)
Autistična djeca su inače veoma pametna. Još ako uzmete u obzir da oni samo prate šta drugi rade, nije teško zaključit zašto on uspješno svira klavir.