Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Alexandre, čuj "ako sve bude dobro", da si napisao "ako Bog da", ne bi Titanik nikad potonuo. :P
Cuj vracao se kuci iz Buenos Airesa u SAD i to Titanicom.. Bravo, majstori!
A jesu to imali golubove pismonoše na Titaniku, pa mogli slati pisma, ili je fedex to odrađivao? Kakva budalaštinja za uzet money, za medalju! :)
Vrlo zanimljivo. Ovo pismo ce da vrijedi milione !!!
Pa ako je znao da stize u srijedu jel mogo mater nazvati?pobogu pa pismo bi mogao poslati tek dolaskom u luku...prije bi on stigao kuci od pisma...
A sto pismonosa ne odnese mami pismo?
bas da vidim sta pise fukara sa klixa
Holversonovoj majci gospodina??
Da je na srpskom jeziku bilo bi puno jevtinije
a ebali te srbi vise.. imal ista u toj glavi osim srba?
@<!-- srpkinje mozda?vidis da je bolestan
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve veće vjere su nastale u doba polupismenih ljudi, koji nisu znali ni da je Zemlja okrugla te se vrti oko sunca. Više ljudi na ovom planetu zna ko je Isus, Muhamed, Abraham, Drakula ili vilenjaci nego da znaju gdje su nastali elementi iz kojih se sastoje njihova tijela. Žalosno ali istinito. I ti, koji sad ovo čitaš jedan si od njih, zar ne?
Jes tako pametan od svicarskog sira?! Moresh ti samoga sira?!
Ti neki mudrac? Izvedi nam jedan Millerov eksperiment nabrzaka
PRIKAŽI ODGOVORE (2)