Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sreca pa ovo nije udarna vijest
Sve za minut slave....
cuj uhapsene ! eto ti demokracije i usrane amerike ! amerika obecana zemlja ... live your dream my ass
Lako je biti budala!
cudo da nije americka policija ih poubijala. inace oni to po kratkom postupku
NjV: nakon autogola katoličke Slovačke kojim je "veliko finale" za papističku koloniju "BiH" gurnuto za tzv. "Crni Utorak" (15.10.2013, "okultnog" zbira 13), te nakon što je PRIJE utakmice u Dnevniku BH1 u očito namještenom "intervjuu s uzbuđenim navijačem" taj glumac "predskazao" go - tačno u 67-om minutu (zbira 13), uistinu se tako i - desilo, tj. katolička Litvanija očito pušta (jedini) go "repki" kolonije baš "slučajno" u - 67-om minutu! Tako u svom umobolnom stilu (ritualno u znaku 7/9/11/13) pape "dokazuju" drugim dinastijama da je po dinastičkom pravu sve "OK u ovoj koloniji" - u vrijeme tzv. popisa (inventure "stočnih" grla za izmišljanje "Bošnjaka"=Turaka, dok je ILEGALNO DEKLARISATI SE KAO PRIPADNIK SVOJE NACIJE - BOSANAC) jer ne može narod koji je nesretan ostvariti takve uspjehe... Ali, preplaćeni igrači iz vana ni ne odražavaju stanje (ne)svijesti naroda - koji je GLADAN, S PREKO 60% NEZAPOSLENIH i to je rezultat "dobra" 6 KATOLIČKIH guvernera: http://tiny.cc/1ekw4w
NjV: kao i sa sudarom tramvaja (r.br. te garažni brojevi oba tramvaja daju zbir 9, a sudar je bio na "okultni" 1/11/2013 zbira 9), tako su i bombu iz II svj. rata podmetnuli s namjerom prinošenja ljudske žrtve jer je prvo planirano da se ukloni na "crni utorak" 19/11/2013 (zbira 9) pa je to onda pomaknuto za dan ranije tj. noć punog mjeseca (sjetimo se nedavnog "lunaparka") na "skraćeni okultni" 18/11 (zbirova 9/11 kao kod rušenja Tornjeva u New Yorku, ritualnog ubistva ambasadora Stevensa, itd.) - kad i utakmica "repke" kolonije) koja po američkom vremenu počinje noću u 8:30 (zbira 11) protiv Argentine zemlje jezuitskog pape, u St.Louisu nazvanom po jedinom katoličkom kralju-svecu čuvenom po zlu, podršci inkviziciji i krstaškim ratovima iz dinastije sadašnjeg "Svetog rimskog imperatora" kralja Španije Juana Carlosa, pa je sigurno riječ o do sad najbitnijem ritualu za ove umobolnike i neophodan je najveći oprez ikad http://is.gd/sW9lTx
ima li ijedan broj da nije oklutni po tebi majke ti?
Bas kad se ona rasplese naidje ovaj autobus. Ja gledao 30X i *bo majq nikad minute da zakasni, a da li ga ja cekam :/
Sta li su glupi amerikanci isprani reklamama pomislili? Da ce pokrenuti val plesa kao u cocacola reklamama, gdje se i lokalni policajac pridruzi plesu i svi lagano oddjuskaju u suton??? Idioti.
" suvremeni " debilizam
Zamisli voziš dijete u hitnu, a ovi ludaci ti spriječili prolaz! Čovječe, dobro motku pa po guz.ici namlatiti. Nemaju pametnijeg posla nego smetati normalnom svijetu.
Nije monotonija sto me nocas ubija, sto mi srce razbija na sitne komade :$
Sta bi famelija bez brige i pameti
Sve za pet minuta slave na lokaknim vijestima ijedan milion likova na youtubeu :) I dok si rekao lubenica eto te u nekom od lokalnih show-a.. A dr. Phill ce im srediti posjetu psihijatru. :)
HAHAHHAHA STA SU OVI POVUKLIIIIIIIIIIIII BOG SAMO ZNA HAHAHHAHAA
da su bijelci dobili bi nagradu grada