Zanimljivosti
320

Porodica koja je nasmijala svijet ponovo na BBC-u, ali ovoga puta bez greške

Klix.ba
Nakon što je njegova porodica prošle sedmice postala slavna jer su svi na svoj način učestvovali u javljanju uživo za BBC, profesor Robert E Kelly je mislio da više nikada neće dobiti poziv za gostovanje. Međutim, televizijska mreža ga je ponovo pozvala, a ovog puta njegova supruga i djeca nisu bili samo zvijezde iz sjene.

Kazali su da su i sami video pogledali nekoliko puta i da im je jasno zbog čega je izazvao toliku pažnju, ali su im zasmetali komentari da je Jung-a Kim dadilja djevojčice Marion i dječaka Jamesa.

"Nadam se da se ljudi smiju, a ne da se svađaju oko toga. Ja nisam dadilja, to je istina i nadam se da je svađa prestala", kazala je Jung-a Kim.

Robert E Kelly, inače stručnjak za Južnu Koreju, odagnao je još jednu nedoumicu na društvenim mrežama. Naime, mnogi su tvrdili da je tokom razgovora nosio pidžamu, te da zbog toga nije ustao kada je iza njegovih leđa nastao haos, a on kaže da to nije istina i da je nosio hlače.

Podsjećamo, porodica Kelly nasmijala je ljude širom svijeta nakon što je djevojčica ušla u sobu dok se njen otac javljao uživo za BBC iz svog kućnog ureda, zatim joj se pridružio mlađi brat, a situacija je postala još smješnija kada je majka doslovno uklizala u sobu.