Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO....... svim dusebriznicima porucujem da mi jave ako nadju nekog zivog ko ne voli para i golih g.....ova da mu sliku uramim .
Cuj dirljiva reklama, i to unuk daruje dedi preplatu... Svasta.
Dedo sve pregled'o od besplatne pornjave na netu, pa tužan...sva sreća pa mu unuk donese Premium Card :P
Ovo je bez veze ono pravo !!!
Nakaradno. Ono Čestitaš Božić i pokloniš nekom da gleda premijum pornjave (blud).
PU PU PU, ALLAH CE NAS POKARAT, ABD
...sex je odboga, pornjava je od bizMisa. a polaroid aparat je mrak. taze :))
jesi ti i dosadan ti boga bogovog sta god otvorim neka tvoja pametovanja i tackice, da mi te je bas upoznati da vidim na sta licis jbt kralj,idi malo prohodaj ba udahni zraka manijace dosadni sta dobijas s komentarima da bar trolas ko kikser pa aj, sjasi malo bog te ti si ovdje duze od vlasnika klixa..ne bude me po pola godine i cim udjem vidim njega je.bo konju majku ja degena
mrzim pedere poput tebe
PRIKAŽI ODGOVORE (2)