Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vise mi ovo znaci nego el baketovo odricanje 2/3 plate...
Valja sad zasukat rukave, odmah na jutro.
Haha,dosta je vala i zenskog zuluma,ko da je od zlata pa hoce nece,vise nece...Naucio tarzan prat na ruke !
Teško je jednom rukom pisati
hahahahaha
A sad slajfare🤣🤣🤣
Desanke sirom svijeta u akciji
Konacno imamo dobro vijesti
Sad znamo sta ovaj klixov novinar radi kod kuce.
Meni necee,eo sad probo
Past će serveri, moj PornHubže. Ode online nastava u 3 p.m...
Možemo se šaliti koliko hoćemo. Ali ovo je dokaz totalnog propadanja društva. Koliko djece je vidilo ovaj saržaj.
Nije njima bitno sto djeca citaju ovo i sto ce vjerovatno otici na ovu stranicu da vide o cemu se "radi". Nije im bitno sto reklamiraju blud i nemoral je ni sami nemaju morala. Sve se svodi kao i na instagramu, objavice sve i svasta, pa ako treba i nemoral samo da dobiju pregled, like i komentar. Umjesto da objavljuju neke naucne clanke, zanimljive dokumentarce i nesto nornalno, oni objavljuju ove gluposti. Idemo prema dnu i to sve brze i brze.
@Rookey zato roditelji te djece mogu njihove kompjuntere I mobitele staviti na parental control I problem rijesen,nema im pristupa sajtovima za odrasle,samo roditelji znaju sifru.
Ma prevara, sedmica besplatno a posle naplaćuju, nigdje ja ne vidim to besplatno premium
Tek sad toalet papira za kupit nigdje neće biti. Kupovat će i staro i mlado.
Ne mogu da vjerujem da jedna novina reklamira ovakvo nesto. Pa i ako iz ove epidemije izadju fizicki zdravi, brojni ljudi ce biti psihicki osteceni gledajuci ovo, a ova novina ce imati dio zasluge za to. Sramota.
bolest ,na ovom vrremenu iskusenja i opomena od Boga , siriti jos vise nemoral i razvrat . Pa ste cete ocekovati da ce biti bolje ? Bice samo gore i jos vise nevolje .
Ne seri !!!
Dobar novinar; koliko li si posjecivao dasi i to uspio zakljuciti. Pepa se labud jel da?!
ooo tek ce sad biti žuljeva 😁 to nece prestajat pepat...molit ce Boga da korona potraje 😁
good guy pornhub