Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda neko kaze kako su muskarci \"snazniji spol\"...zena je cudo i to sto ona moze izdrzati, ne moze niti jedan muskarac!
hrabra si, sretno ti bilo
svaka cast...poslije svih muka dolazi iskren osmjeh...to moze samo MAJKA...iskrene cestitke :)
Ne mora da znaci da je izgubila bebu porodjajem. ha ja
koliko sam ja skonto, imala je trojke. jednu je izgubila (rodila???), a onda je cuvala ove dvije tako sto je digla noge. ako su prosla 72 dana izmedju radjanja prve bebe i ove dvije preostale, zdrave bebe, onda jeste porod trajao 72 dana! ha ja.
Cuj poradjala se 72 dana... ajmo malo enciklopedije google i slicne izvore informacija kad vec ne znate sta znaci poradjati se a sve u cilju prestanka sirenja dezinformacija i blamiranja samih sebe. ovo sto je zena radila je upravo suprotno CUVALA JE TRUDNOCU DA NE BI DOŠLO DO PREURANJENOG PORODJAJA! Pa majka mu stara zar vam je imalo logicno ovo sto ste napisali?
glupani glupi nije se poradjala 72 dana,nego je cuvala trudnocu 72 dana, dakle sprijecavala kontrakcije
72 dana na mom srcu lezi rana.
mema, nag.uz.im i tebe i tvoje prihode
Želite Redovne Mjesečne Prihode?Zaradite odlične mjesečne prihode koji će se povećavati iz mjeseca u mjesec. Krenite sada!http://alenmema.stiforphr.com
ćoravi admini banujte ovog idiota i njegovu lažnu zaradu pa čovječe, svaki post taj komentar nema smisla
u bih penzija 310 km
I rodi vjerojatno nekog budućeg idiota na kraju haha
dobre si.se braco mila