Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balvanu, ako si ikakav vjernik onda znas zasto se ovnovi prinose kao zrtve. Je l\' ti poznat lik pod imenom Abraham???? Nepismena i neuka spodobo, procitaj bilo sta, bar iz svoje vjere, pa onda komentarisi tudju.
JEDU ISUSOVO MESO I PIJU ISUSOVU KRV...pa ko je ovdje kanibal.. Isuse, tebi svaka čast, ali ovi tvoji malo pretjeruju sa izljevima ljubavi prema tebi.. Zeus je bog...
hehe kako se to krscanstvo non stop koriguje.Pa sta sad su poceli i satue obozavati.Nevjerovatno koliko su svjesno izmjeniliu tu vjeru.Ismijavaju islam a pogledaj njih,primjenjuju one paganske obicaje :)
stoko koja se moli pe/dooFILU MUHAMEDU PRINOSI KRVAVE ZRTVE I KLANJA SE KAMENU RASPADNUTI OSTACI ANTICKIH DIVLJIH PLEMENA IZ ARABIJE I NJIHOVE GLUPE SEKTE
@muslim Pa kad su iz TEBE ispali, naravno da smrde.
Krist ima krunu, ali nema CU.NU... Isus nije musko, Babo mu je DUSKO.. Dusko Dugousko Nije ni on MUSKO, Jer je prco, sa daljine sa visine, bez kar.ine.
muslimici smrde
Obično idolopoklonstvo.
Hmmmm,jel to ukusno pitam se ja???????????Pa toliki isus da gleda sa visine aushvic i razne koncetracione logore po poljskoj i u njemackoj????????Nece mu biti pravo kad sa 58 metara ugleda sve te koncetracione logore,rasplakace se jadan.