Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd sljedeći put istražite priču do kraja prije nego objavite članak. Policija uopšte nije prekoračila svoje ovlasti - ovaj papak je odbio više puta da preda dokumente, odnosno da se identifikuje, te odbijao da spusti prozor. On NEMA pravo da odbija da se identifikuje i ne može se praviti lud inače će ga ovako popušiti kako je i zaslužio. Koga interesuje čitava priča neka gugla, pa će vidjeti čitav video koji je objavila i policija.
ne znam jel odbio predavanje dokumenata (ako jeste idiot), ali kada razgovaras sa bilo kim ukljucujuci i policiju upravo ovoliko se otvori prozor. da mozes dodati dokumente a da imas svojevrsnu zastitu.
@nervirasme Amerikanci nisu duzni dati policiji licnu kartu kao i Europi, osim u slucaj da je osumnjicen za nesto. Dakle nema legitimisanja ko kod nas.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A kod nas se usrase zbog jednog šamara...
Pa vlast je to a vlast se mora slušati inače marisana
Sa USA policijom nema zajebancije,zajebanija je tamo policija nego vojska..m
Pa se ti khurchi policiji
Kliksovi tokmaci ocigledno nisu culi za Sovereign citizen morone i njihove retardirane ideje. Taj pokret je doslovno stavljen na listu teroristickih organizacija i ovakvo ponasanje ne samo da nije sporno nego je i pozeljno.
Jbga, ja kako viđah na ovoj snimci, policajac je odkopčao kajš kako bi ga izvukao. Nešto drugo je u pitanju
Glupi klitorix. Nije ovo "policijska brutalnost", vec je policija vise puta trazila dokumente i da se identifikuje, sto je onaj papak odbio i nije htio da izadje pa nisu imali drugog izbora. Policija je objavila i svoj video koji bolje otkriva sta je bilo, a klitorix samo ovaj i tvrdi da je to brutalnost! Evo ti klitorixu: https://www.krqe.com/news/new-mexico/state-police-release-video-of-controversial-taos-traffic-stop/1357757176
Ma ovo su najgori vozaci..vjerovatno "sovereign citizens". Kad ti cojek kaze izadji, izadji mangupe
Dogodine u Sarajevu....
Na pocetku videa mu govori da otvori prozor on se pravi mahnit i baljezga e moj jaro
Kad uzme glupi i retardirani Bosanac koji nije otisao dalje od Konjica komentarisati ovako nesto a veze o zivotu nema... da ne pricam o zakonima i amandmanima u Americi koji dozvoljavaju ovo ne izlazenje iz vozila i ne otvaranje prozora u potpunosti... gluperde
Mescini ti si k'o neki inteligentni komspolit.
Nije to policijska brutalnost, to je neposlušnost ovog levata i ove njegove tuke što glume zrtve misleći naplatit koji Dolar od murije. K‘o da neznaju kakva je murija u SAD. Bezze
Svaka cast ovoj policiji u Meksiku!
@djutureBa Djubre Djuture, mrsh u svoju vukojebinu! Sta mislis kako u SAD-u zovu NM?! Nepismeni degenerice