Policija u Kanadi čestita Božić kriminalcima

F
FENA
12.12.2012. u 12:30
3
1
Policija u Kanadi čestita Božić kriminalcima
3
Policija u Kanadi čestita Božić kriminalcima
Policija u Abbotsfordu u Kanadi odlučila je taktički djelovati kako bi kriminalce potaknula da u Novoj godini donesu dobru odluku te im je poslala božićne čestitke s likom policajca u odjeći Djeda Mraza i porukom da nikad nije kasno odabrati pošteniji život. - Vjerujemo da nikada nije prekasno donijeti bolju životnu odluku. Radi vaše obitelji i vas samih godinu u 2013. izaberite novi i bolji život. Vašu novogodišnju odluku donesite sada. Ovdje smo da vam pomognemo, stoji u čestitci uz lik Djeda Mraza sa mašinskom i policijskom kapom i pitanjem: "A na kojem ćete popisu vi biti iduće godine?".
Božićne čestitke odaslane su na adrese poznatih dilera droge, vođa gangsterskih grupa i drugih kriminalaca.

Policija u tome gradu u Britanskoj Kolumbiji, koja ima jednu od najviših stopa kriminala u Kanadi, vjeruje da su blagdani vrijeme kada svatko treba razmisliti o svome životu. Pozitivna promjena može donijeti dobrobit pojedincu, ali i cijeloj zajednici, smatra policija.

Ako primatelj čestitke odluči nazvati naznačen telefonski broj odslušat će poruku: "Dobili ste policijsku stanicu Abbotsford. Ako je poziv hitan, prekinite vezu i nazovite 911. Ako zovete zato što želite promijeniti svoj život, hvala. Vaš poziv važan nam je i željeli bismo s vama razgovarati. Zato ostavite vaše ime i kontakt da vas možemo nazvati".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: