Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto je sigurno,sigurno...mogao je slucajno i da opali:))
ne kaze se dzabe "glup ko drot".... hahahhaaaa...
Kod nas se ljudi slikaju s pištoljima i raznoraznim glupostima pa nikome ništa...
Ne pravdaj se covjece,mrzim kad pojedinci samo cekaju da opominju druge zbog pravopisa brzo se tipka.Nista neobicno ako se greska potkrade.
Slusaj,nisam spavao nikako... Pa sam slucajno stavio ovu prvu sliku ,dok sam skontao bilo je vec kasno i na brzake napisao novi komentar ali sam zaboravio postaviti link u taj drugi komentar.
Mogao bi i ti malo poraditi na pravopisu kad vec kritikujes njega/nju.
treće sreće... ne zaš TI ništa postaviti kako treba ne branim ih, i ja ih stalno peckam da su loši novinari, ali ako nekom držiš predavanje, budi spreman da budeš od njega sposobniji (i pismeniji - sastavljeno pišeš "ne znate") TRI puta isti post, hahaha
Ojjj zaboravih link u pm :S http://bit.ly/ZjxkUK
ups Evo je Pogrjesio sam ;)
cncn kixu Ovo je prava slika... http://bit.ly/UtFQOm Neznate vi nista postaviti kako treba
pa ima li iko gluplji od svinja?