Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma odmah od večeras ukidanje !
nedaj bože!!!
i onaj nas uhljeb memo haljevac je ucestvovao i pobijedio na ovom sodoma gomora turbo folk eksperimentu ispiranja ruralnih mozgova...a sada kao uhljeb edukuje djecu po sarajevu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prvo da kazem da mi je iskreno zao djece i njihovih roditelja.Takodjer,slazem se sa hitnom zabranom tih idiotskih programa.Ali, postoji jos problema.U zemlji u kojoj je Arkan heroj,Mladic.Karadzic….Kapetan Dragan i ostala bagra,gdje je Ceca “majka”, tesko se moze ocekivati drugo!
Mogu televizije prikazivati šta god žele, daljinski upravljač je u našim rukama. Zaključajte kanale na kojima se emituje ovo smeće, djeci kontrolišite šta gledaju, s kim pišu i šta komentarišu. Najbolje, ne dajte im mobitel u ruke prije 16. godine. Mi matori smo odgovorni za djecu, velikim dijelom mi formiramo njihovu ličnost. Ako dijete vidi da roditelji gledaju zadrugu. Ne znaju djeca rasuđivati racionalno, ali mi stariji znamo i moramo.
Eh nase prokletstvo, nikako da se naucimo prevenciji
BiH u EU i NATO! To je ispravno!
Još više ovako pozitivnih vijesti! Na ulice izaći i mjenjat politiku kai što je reality show!
Slažem se za ukidanje nikad,neznam koju rječ upotrijebit,nešto gore nije bilo na tv-u,pa ovo je za zatvora,psihijatrije,ali teško če se država Srbija i tv pink odreči miliona,znači ima i gledslaca za psihijatrijsko promatranje
Duga je lista programa i emisija, sto treba da se ukine, prvo od onog tchetnika Marića, pa dalje
Vucic ce prije priznat Kosovo nego ukinut Zadrugu
Ma dajte molim vas! Sta ce mi zena gledati? Taman sam doso sebi kako igra to kako se zove. Strasno je ovo sto se desilo. Ali to nema veze sa ovim ili onim. Svaki roditelj je slijep na svoje djete. Mene majka u zvjezde zakivala, a ja vamo sve zivo probao I iskusio. Hvala bogu pa nisam otiso tako daleko.
Ma dajte molim vas! Sta ce mi zena gledati? Taman sam doso sebi kako igra to kako se zove. Strasno je ovo sto se desilo. Ali to nema veze sa ovim ili onim. Svaki roditelj je slijep na svoje djete. Mene majka u zvjezde zakivala, a ja vamo sve zivo probao I iskusio. Hvala bogu pa nisam otiso tako daleko.
Dan zalosti na pojedinim kanalima u Srbiji a na Pink Erotic deru pornici u sesnaest, nedaj boze da neko promasi dozu drk.nja za ova naredna tri dana. E moj mitrovicu.
Ama to je dio njihovog kulturnog izricaja.Tesko ce oni to ugasiti.Vole cajke cece kuce mace itd itd.
Ma sta ce Bosnjo gledati ako se to ukine
Obavezno
Ciganija poprilična !!!
😆😆😆
Ljudska glupost je bezgranicna.Kad bi Dalila objavila klip kako jede cevapei ili Filip Car kupuje majicu,nakon par sati bi imao nekoliko stotina hiljada pregleda.Sta vise reci...