Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna korekcija u tekstu kazete " srednji vijek najmracnija epoha u istoriji ljudskog roda" nije tacna! To je najmracnija epoha zapadnog svijeta, jer u to vrijeme Istocni svijet (Bliski istok) i zemlje Afrike SI dijela su bile civilizacije sa najrazvijejim naukama poput medicine, astrologije, knjizevnosti, matemarike, hemije....o kojima je zapadni svijet mogao da SANJA!
ovo je toliko okrutno prema zenama fuj odvratno
...istorija nam servira vitezove ko vanvremenske i nadljudske veličine. a ono, šaka napaćenih silosa sa "tata, ja bih ovo posedovao" psihičkim devijacijama. elem, ispade žena belaj i bogu (šuplja o prvom grijehu), i muškarcu (šuplja o "posedovanju") a na kraju i sama sebi u borbi sa "eternal youth" sindromom (šuplja sa bezbrojinim savjetima tipa "zadovoljna.hr").
Ja ovo otkljucam sad pa sad 2 minute cesljanja max.
Danas svi da se stave u isto vrijeme ne sacuvase :D
Uvijek sam se pitao kako piške i kake kada nose pojas nevinosti, sada sam kroz slike i to saznao. Hvala Klix!
slika 10 ko neka cesma na planinskom putu.
Eno u Kelnu se ponovo prodaju 😎
Ovo je i danas poprilicno popularno kao fetis, pretezno za muskarce koji prepuste kontrolu svoga spolnog organa zeni. Cijena chastity kaveza idu i do preko 300€
ja ga moram zaključat od žene
Kad dodje "minuta zuta", insan bi izmajmunis'o i siljke...
Zakljucao sam te, ne mozes izaci Kljuc sam izgubio, ne mogu ga naci.... :)
sta bi dro.ljice iz barlottija rekle na ovo
ovi su bili gori od ovih sto su Snjeguljicu protjerali iz biblioteka...