Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovdje se vidi da je blago retardiran...
Nidje veze bolje Hitler ima slike.
nemoj vise molim te...
kae bush guciferu. haj stari upani mi u kofol u mejl dat cu ti ja sifru i haj kofol nadjes neke slike i onda cemo ih kofol objaviti jer sam ja kofol neki umjetnik pacemo kofol zaraditi nesto, mozda upali kofol kontas
lafo upo cojku u mejl i naso slike. koji self-marketing, isto sto je severina digla sebi rejting porno-filmom
ovako je i hitler slikao
Ne volim ja ni jednog ni drugog ali ako ti nemozes vidjeti ko lici na majmuna onda si ti sigurno majmun. Obama obecavao/obecava sve naj, a kad dodje vrijeme da nesto uradi on se samo ukaki kao 6esto mjesecna beba.
Vidjeli smo mi njegovu "umjetnost" u Iraku i Afganistanu. Nekoliko 100 hiljada mrtvih. Fuj koji retardirani um.
aj onako iskreno - ko ti vise lici na majmuna - bush ili obama? :D
Bolji od Obame, kojem treba somo bananu dati.
Bush 10-puta bio bolji od onog majmuna sto je danas.Majmun same trazi veci porez i hajmo potrositi jos vise na budalestinu. Bush je barem imao malo vise M**A. A gdje su slike Majmuna, bjezi bolan. Jos nesto, nije samo sto je talentiran slikanjem ali je Bush isto Americki NiNjA, pa zar ste zaboravili bacanu cipelu i kako je to Bush vjestinski, na NINJA nacin, izbjegao.
bolji je od meme
Adolf je bolje slik'o....
vidi me jesam lijep na slici 9
nije ti fer usporedba. hitler je bio propali slikar, te se onda odlucio osvetiti svijetu za nepriznavanje njegovog slikarskog talenta. a bush nije znao krave cuvat', pa ga je tata zaposlio kao predsjednika amerikanaca.
KAKAV COVJEK TAKVE I SLIKE, TRUBA !!!
Dodik pozira slika 7