Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li u ovoj nasoj lijepoj Bosni ista biti bez namjestanja i svadje ? Cak i jedno RedBull takmicenje.. mislim stvarno ..
ja nisam nijednom dao komentar za Ilijas, a da nisu bile cestitke... Svaka cast jos jednom. nijednom nismo trazili da se takmicimo ponovo, nego da nas puste same lijevim sinama jednom da vidite kako smo slabasni. Hvala svima sto su nas bodrili. Ogradjujemo se od svih komentara koji omalovazavaju bilo koga.
Slijedeci put dolazim sa 3.com!!! Pobjedit cu iako ce veliki sinomobil biti pun revizora! Unaprijed placite \"ha-jaa\" !!!
U finalnoj utrci Bulmobil iz Gorazda vozio 23 u finalu, znaci brze od vas :))), a izgubio od Ilijasa :))). TRECI STEEEEE Dzaba skola i vozilo, treba malo i snage, gledao sam vas malo ste mi omaleni i slabasni da 3 puta vozite brzo. Isli ste prvu 24, drugu 31, a trecu 32. A na snimku se vidi kako vas ILIJAS uzima u prvom dijelu staze i kada vi zaplacete, oni dizu ruke i ne pedalaju. Bez pedalanja su napravili 27. Vi ste OUT :)
eto ti organizuj da idu dva vozila u istoj sini jedan protiv drugog...
Vi nikako da skontate da ovdje niko ne prica o pobjedi ili porazu, o boljem ili losijem. Plavi voz bi bio sa Brum Brumom u manje od sekunde da su se trkali na vrijeme po istoj sini. I imali su dobro vozilo kao i Brum Brum, ali je sramota kakva je organizacija bila i u tome je poenta.. ;) Da pregazio ih je.. Hahahah..
ko gubi ima pravo da se ljuti...omlatili ih posteno..satro ovi zavrsili masinski fakultet a malo je reci da ih je plavi voz pregazio
Pa da si imalo realan rekao bi stvari kakve jesu.. Nisu ni znali kakva je desna sina, i da je losija, jer su prve 2 trke bili u lijevoj sini. Kad su je odvezli u polufinalu odmah su skontali. Ko koga pravi budalom ovdje?? 24 sekunde u lijevoj sini vrijeme, a u desnoj 31, i budali je jasno.. ;) Opet da si realan rekao bi da si vidio da tajmer se Ilijasu ukljucio tek kad su startali i presli vec 100 metara i onda je do kraja odbrojao 14,9 sekundi. Inace ja sam bas snimao kada su presli u drugu sinu i nakon 14,9 sekundi ostalo im je 150 metara do cilja.. ;) Ko je sada LUD ????? Autom ne bi mogao preci 250 metara za 15 sekundi, i jos su krenuli iz mjesta.. Ne budite smijesni i priznajte da ste imali srece.. ;)
Brum Brum su vikala djecica na tatinom vozilu, a dzaba im bilo kada su tri momka iz Ilijasa uhvatili zalet mogli su djecica jos godinu vikati Brum Bruuuum. IlijaAAASS!!!!
a jeste dosadni, sto se niste zalili kad ste bili u toj \"ispravnoj\" stazi? by the way, dok ste se vi svadjali sa organizatorom \"Plavi Voz\" iz Ilijasa je odvezao 14,9 sekundi na \"prljavoj stazi :)...usili vas momci posteno :).
Sramota za red bull i njegovo takmicenje. Sine NISU bile ni malo jednake, i trebala je pobjediti BRUM BRUM ekipa.. Najbrze vrijeme Ilijasa u svim trkama je bilo 27s, a Brum Bruma 24s, da bi u losijoj sini u polufinalu sa Ilijasom imali vrijeme 31 sekundu.. Stvarno sramota od organizatora, koji su ovu trku mogli napraviti puno boljom, i postenijom..