Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrane su najpametnije ptice na svijetu. Dokaz je da vrane bacaju orah sa velike visine na asfalt kako bi ga razbile. Znaju da otvore orah i znaju da ce puci na asfaltu, a ne na zemlji. Gledao sam emisiju o njihovoj inteligenciji.
pametnica, bas je slatka :)
ja sam jednom gledo kako se vrana sunja macki, zamisli to, hoce da je pojede
ovu da odvedes na Bjelasnicu za dva mjeseca bi otvorila ski bording club
kako ja ovakve skidam pticarkom...nema vise ni jedna u komsiluku
pricajte vi sta hocete, al vrane su najpametnije zivotinje, bar ove nase sarajevske, ne znam za ostale:::::::......
a nu jes pobudalasta
www.balkanske-top-pjevacice.blogspot.com www.smjesne-slike.blogspot.com
-Pa ovaj gavran pametniji od Tihomira i Laguzine Zlatka i Yuniora Izetbegovica.
Raja, ako su ameri i rusi toliko zasljepljeni i mutavi pa vjeruju u svako sr*anje, zar moramo biti i mi?! Nema ovo veze s klizanjem. Vrana cijelo vrijeme pokušava da nešto \'prezalogaji\' s poklopca koji je našla, a ne da se kliže. Prestanite ovisiti o pederskom FB-u i Farmama, pa ćete imati oštriji vid.
gluposti, pa ova vrana otvara nesto sto joj predstavlja hranu, a kako je krov klizav i strm, tako i klizi niz njeg.. tctctctc cuj vrana i snowboard hahahahaha
pametne vrane,j.e.b.a.l.e sve svoje...
Crkli!!!!