Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je zasigurno i njen najbolji live performans u karijeri.
Meni izgleda da je sama inicirala ovo, jer sve vrijeme se naginje naprijed i tako robotizirano plese. Top je preuzak da ne bi osjetila stazanje sa druge strane .....
Jao majko vidi sramota je kao...ccc.
..."nenamjerno pokazivanje grudi je potrajalo nekoliko trenutaka"...a sisa landarala citav minut...
top puca na 2:40 :)
sto jest jest ima sisu, nego jel iko pored fonasi primjetio da pjeva na plejbek
...riješio klix da potamani muške juzere...neka dama u redakciji nervozna? :)
...u prvi mah htjedoh te popravljati, al promislih i odustah ... sigurno prije jeste neka urednica, poznavajuci "sarajevsku mušku omladinu" hem polovica džematlija i polovica "kulera" koji i kad pricaju jedva da micu usne...tako da ovakve stvari prije vidimo ispod ženskih prsta (pogotovo onih istocno sarajevskih )...ide ljeto, ljeto ide, curama se dize pritisak!
@ares ...znači, sinhronizovani medijski udar na mlađahne "džematlije"...prvo verena, kao lokalni "ignition", onda selena, kao "lolita i jes i nije" i na kraju miss miler (staro argentinsko prezime) kao "coup de grace" :)...vrijedi bit' ateista, vjeruj ti meni :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)