Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Horor!
Jel zna i jufku razvuć
Mozes Dunja, reci
Dunja, zaista me vrijedjas sa tim pitanjem, vjeruj mi sokiran sam, jel ti stvarno mislis da sam ja takva osoba koja bi se mogla spustiti na takav nizak nivo da ti hinjski udaram minuse. A zasto ti mislis da sam ja takva osoba i da sam bas ja taj koji ti udara minuse ? Mora da imas jako nisko misljenje o meni, iznenadjen sam.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Ljudi mogu svenapraviti, ali dušu nemogu
Yebali smo mi mačku mater. Yebala vas gaga. Đavoljskomasonski favorit.
SRANJE KAO I ORIGINAL
BESPLATNO se registruj i pocni svakog dana dobijati bitcoin novac i druge virtuelne valute koji se mogu zamijeniti za PRAVI NOVAC: http://qoinpro.com/4b2ac6f74d6ee9cc8ddf37da3bf8f929
Mislim da su ovu vijest objavile sve svjetske agencije. Pa klix, ovo je spektakularno... Bravo...
pocelo je :D
Zar nije dovoljna jedna ?
dobar android. u nekim momentima ucinilo mi se da je ljudsko bice. lajk za tangice :P
Bolja nego pola danasnjih zena
ja, cuda, sta je rijet bozije davanje