Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam mislila da je mrtav..
Zanio se cojk.
..genijalno i zaista smiješno hahaha
pravi snimak je sega ali ovo ostalo...bezze
...pa razlog što ti je ostalo bezze...jer ti ne kontaš ostale slike...ne znas da se radi o Michael Jascksonu pop kralju i parodiji na njegov ples...pa na Matrix film i izbjegavanje metaka Keannu Reevsa, pa na igru Street Fighter gdje ga nokautira Ryu...itd.. :-)
nek' si me ti naucio ko je ko u montazama...o jbt..mada i ne znam ko je Michael JaSckson ako cemo mak na konac ;)....metke ne izbjegava Rivs nego Neo....ja kazem da je njegova reakcija komicna...a za montaze kazem da i nisu nesto duhovite. PS tebe su u moodima nosili kad je ampera bio na koncertu kralja popa...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
ha lika :D
BEZEE