Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je malo potrebno da usrećimo nekoga... Izgleda da još ima dobre djece i nadam se, dobrih ljudi.
Extra :)
još 2007 :) /watch?v=0E5sTtyPP3U
usreciloga :)
Evo kako http://www.youtube.com/watch?v=SotjJA20y-c
Jednostavno divno. Osim što su mu sakupili nešto novca, usput su ga i obradovali načinom na koji mu je dat - ne da mu ga bace kao kakvom psetu, nego da ga malo razonode i uljepšaju dan. Daj bože da neko od naše djece, a vala i odraslih (njima je potrebnije jer djeca od njih uče), dobije inspiraciju za više dobrih djela.
Vrlo jednostavan trik. Ima na internetu objašnjeno, upravo na tom istom youtube kako se izvodi.
Jedan od najboljih komentara ovdje ikada napisanih.
Bubni.com vam omogućuje slanje anonimnih ili krivotvorenih SMS s prilagođenim brojem pošiljaoca. Možete napraviti podvala sa prijateljeljevog broja ili ga koristiti u marketinške svrhe.
Pateticno je sto,nakon ovako plemenitog videa, nekim ljudima pada na pamet politika i politicari. @ja Svidja mi se tvoj komentar i komentari normalnih ljudi koji su sposobni da budu dobri i vole dobre ljude.
Ja da sam madjionicar, najtezi dio trika bi mi bio da napunim casu novcicima. Svaka cast malom :D
cuj ove seljadi_je, pa $t0ko jedna moze li se nekad nesto lijepo reci, a ne svaka rijec je (kU_ra_c) ili politika ... pacenici ...
Najveci trik u evropi je bio daytonski
Sjaj u oku covjeka, koji nema nista osim golog zivota,je najljepsi i najiskreniji sjaj ljudskosti.
vidite, trick se radi na ovakav način: napuniš čašu novčićima, prije toga na dnu čaše probušiš rupicu, staviš komad spužve u obliku čaše na dno, ubaciš novčiće u čašu, i naspeš kafe. u čemu je fazon ? vidite da ovaj lik prstom drži dno čaše. zašto ? on svojim prstom pritišće rupu i time usisava kafu, da bi se kasnije pojavili novčić.
nije bitno kako je izveo trik,je li lagan ili tezak bitno je da je uradio to sto je uradio razveselio covjeka. pozdrav
Fino jest, ali fazon je bezveze. Napunio kofu novcicima i dolio malo kafe i sada Magija.