Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako im je drvene montazne kuce. Neka pomjere onu sto nas bosnjo sazida iz temelja
Pa Japanci su to uradili sa onom školom....! Šta ćeš sad reći, pametni?
Kuća putujuća,od blata i pruća.
sve je davno napisano i izmišljeno samo treba znati koju knjigu otvoriti,ne treba se vaditi na inteligenciju nego na rad i prosto znanje,ostalo dolazi samo po sebi,zato inteligent nije potreban,...dovoljno,jasno,..ajde skini se sa tastature i radi nešto ,..
Izmjesti je u Bosni😂
https://hayat.ba/pogledajte-kako-su-kinezi-premjestili-petospratnu-zgradu-staru-85-godina/282046/
Vidi kuca se inati... nesto mi to pozato
Ovako se čuvaju kuće stare preko 100 godina. Kod nas se austrougarske zgrade zamjenjuju “starijim i ljepšim” zgaradama, sa fancy nadogradnjom.
Ameri postali ko arapi po pitanju sigurnosti.To publika metar od kuće.Pa.kad se šta desi, biće ono kukurikanje ko Arapi
prodajem kucu, nije puno presla.
A da pogledate kako su švedjani preselili veliki dio grada Kiruna?
Pa sta? Bosanci su pomjerili pola stanovnistva u Njemacku.
Šveđani su prvi na ovaj način premjestili cijelu kuću.
A da vidite koja su satorska (romska)naselja u kaliforniji. KILOMETRI I KILOMETRIMA DUGACKA BESKUCNIKA BELAJ VELIKACKI ZAVLADO DUNJALUKOM
Neka dodju kod nas da vide levati kako smo mi vranduk 2 godine renovirali. To je uspjeh.
Mnogi mutavci na snimku i dvije maske nose, kako je lako zavarati ljudki rod, ono sto je influenza koja se svake godine javlja, odnosi zivote, neko osjeti jace neko blaze simptome, nekoga ubije, oni nazvase c19.
Strašno
ovo se izvodi u svijetu ima što ja znam bar 30 godina,a u nas tek sada postaje atrakcija,..
Ja i šta sad, ti nam pametan što si nam reko. Pa ovo je zadnji sloj drušva, svaki komentar, u svijetu ovo davno , kod nas tek sad. Ajde intelektu pokaži nam kako da i mi budemo ko oni.