Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako dodika treba odnjet.
Joj za prvi maj ću da iznajmim orla ocam\' :D
Jadno janje jadno janje a kad je paslo travu nije bilo jadno.
kaže se \"suri orao\" a ne \"zlatni orao\"a, ako već hoćete da se preseravate oko nečega...
jadno janje :((((
bosanskom jeziku je JANJE, a ne jagnje he.bo vas mile k.itic
NE PSE SE JAGNJETA -NEGO JANJETA..TOLKO O PRAVOPISU BOSANSKOG JEZIKA
zna orao sta valja... da nece mozda hamburger,pomfrit ili makarone ne ne
grad/selo@ nije to ba ,sve je ok ,meni licno je drago sto halises japansko jagnje sa uticnicom, jer da vi nejdete to sto jedete govedina bi bila 100km kila, a ovako ravnoteza u prirodi :) u svakom slucaju prijatno!
Na Bosanskom jeziku se kaze JANJE a na Srbijanskom JAGNJE...eto tek toliko za ove novopecene nadrinovinarcice sa kupljenim diplomama!
...stvarno ste vi braćo muslimani opsjednuti svinjom. Nikako niste tolerantni, šta vas briga što mi to jedemo i gotivimo se istim. Pij to šerbe koliko hoćeš, ne smeta mi, niti govorim da toliko slatka ne valja. Vaša stvar. Daj malo reformirajte program u svom \"softveru\", kako isto činite revno u svom kompu. Pozdrav.
Previse ste svi Dodikom opcinjeni. Postao je meta interesovanja svih ljudi, sto je i htio.
a kad ste culi da je Vuk pojeo prase!Ja nikad.
ma zna i ptica sta valja, nece valjda ono sa uticnicom heehe
citam clanak i vidim jedan komentar prije otvaranja istog kontam sad je neko napisao komentar i stavio je dodika u plan hehehhehehhehe nema dalje